lørdag den 14. juli 2012

Forårsruller - meget bedre end Daloons

Min søde veninde Pernille, har flere gange haft spurgt til min forårsrulleopskrift, så nu kommer den her, så I alle kan få glæde af den. 

Hjemmelavede forårsruller:

1 pakke forårsrulledej (Kan købes i Aarhus i en hyggelig lille forretning ved banegården. Den ligger på køl og fås i flere størrelser. Jeg plejer at bruge den grønne pakke, som er mellem størrelse)

Finthakket frisk chili, frisk hvidløg og frisk ingefær

1 pakke hakket oksekød (Hakket kylling kunne også bruges)

Hakkede grønsager efter smag (Gulerødder, squash, spidskål, peberfrugt, champignon, løg, 

Soya

Sur-sød chilisauce

Salt og peber


Sådan gør man:

Chili, hvidløg og ingefær svitses i olie i en gryde eller wok. Herefter steges kødet i samme gryde eller wok, og grønsagerne tilsættes efterfølgende.
Løbende tilsættes soya og sur-sød chilisauce.
Efterfølgende smages til med salt og peber.

Når denne masse er færdig, anbefales det at den lige køler af. Man kan man fordel lave den klar dagen før og stille den på køl.

Forårsrulledejen tages ud af fryseren og lægges i et vådt klæde, så pladerne ikke bliver tørre.

På det enkelte stykke dej lægges der en klat masse, derefter ruller man dejen sammen over massen, halvejs folder man siderne ind og ruller den færdig.

Rullerne steges på panden i lidt olie. Hvis man laver mange, er det en god ide bare at stege dem så de bliver gyldne, og så putte dem i ovnen, så de holdes varme.




Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar